200-річний швейцарський будинок здається полуразваленным, поки не потрапиш всередину (фото)

Це будівля виглядає як двохсотлітній напівзруйнований будинок, але у нього є дивовижний секрет. Ви не повірите, як виглядає цей 200-річний будинок зсередини, розташований в крихітній селі Линешо, що в Швейцарії.

Зовні

Це 200-річний будинок, розташований у швейцарському селищі Линешо, який, здається, просто руйнується на частини. Зовнішній вигляд будівлі справляє враження абсолютно покинутого і знаходиться в жалюгідному стані будинку.

Не може бути й мови, щоб у нього хто-небудь жив в останні кілька років. Але це тільки на перший погляд. Ви навряд чи повірите, що він був нещодавно відремонтований. Але це все тому, що ремонт його торкнувся тільки внутрішньої частини.

Внутрішня оболонка

Відоме швейцарське ательє Buchner Bründler Architekten, що об’єднало праці дизайнерів, архітекторів і будівельників, втілило в життя цю унікальну реставрацію, яка за своєю задумом передбачала будівництво абсолютно нової будівлі всередині вже наявного.

6 порад щодо запобігання зараження в закладі громадського харчування
Любов важливіше всього. Настя Каменських порадувала передплатників новим фото з чоловіком
“Ягоди – в холодильнику, апельсини – на столі”: де зберігати овочі і фрукти

Зберегти зовнішній вигляд таким, у що перетворила його природа за тривалий час, одночасно зробивши перебування в будинку безпечним, виявилося непростим завданням.

Але на цьому інженери не зупинилися і зробили оздоблення будинку ультрасучасним. Дизайнери використовували мінімалістичний підхід в інтер’єрі, роблячи упор на природність матеріалів і простоту форм. Залишивши зовнішність нарочито «старої», внутрішній простір будинку оснастили за останнім словом техніки.

Камінь і бетон всюди

Звівши унікальну конструкцію з каменю і бетону, фахівці з Buchner Bründler Architekten гармонійно поєднують в інтер’єрі досить великі скляні отвори і майже триметрові дерев’яні віконниці.

Додаткові предмети меблів з дерева підкреслюють екологічність і мінімалізм дизайну. Безперечно, відвідувачі оцінять велика кількість незайнятого простору навколо і над головою, дає легке відчуття свободи і спокою.

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code