“О, Боже!”: 5 фраз, які не слід говорити, якщо ви віруюча людина

Релігійність проявляється по-різному. Це не тільки звичайна практика і погляди, які узгоджуються з вченням церкви, але і повсякденне ставлення. Християнин повинен бути чесним, чуйним, скромним і вихованою людиною. Він не може змінити свою зовнішність, заподіювати біль іншим людям і ображати когось.

Ми відібрали найбільш популярні фрази, які ми вимовляємо, не замислюючись. Однак це не влаштовує віруючих. Багато фрази настільки увійшли в наше повсякденне життя, що ми навіть не розуміємо, про що говоримо. На думку віруючих, люди повинні відмовитися від багатьох усних звичок.

Ці вирази – даний образу на адресу Бога.

1. “Матір Божа!”

Церква стверджує, що Марія є матір’ю Ісуса, тому вона заслуговує поваги і честі. Її ім’я не повинно використовуватися як додаток у реченні.

2. “Заради Бога”

Це висловлювання належить до травм, які Христос отримав під час розп’яття. За словами християн, він зробив це, щоб спокутувати наші гріхи. Подібну фразу не потрібно вимовляти без вагомої причини, особливо, коли ми розповідаємо про щось дуже прозовому.

“Франкенштейн”, “Дракула” і “Знедолені”: 10 найбільш часто экранизируемых книг
Прогулянки на повітрі після вечері: як працювати над своїм тілом, поки закриті зали
Традиційний ярмарок коней в Эплби, найбільша в Європі, все ж відбулася

3. “Горите в пеклі”

Передбачається, що це найгірша образа, тому що диявол – правитель пекла, з якого немає виходу. Віруючий не може бажати таких страждань нікому. Тільки Бог вирішує нашу подальшу долю після смерті.

4. “О, Боже!”

“Ви не повинні вимовляти ім’я свого Господа надаремно» – так звучить рядок з другої заповіді, яку часто люди говорять просто так. Ім’я Ісуса не повинно вимовлятися в момент страху або жарти.

5. “Чому знову я?!”

У цій фразі немає згадки про Бога, але цю фразу також необхідно викорінити зі своєї промови. Дані слова підривають долю і ті блага, що Бог подарував нам. Не слід звинувачувати у всіх своїх невдачах Творця.

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code